Hotel "Lovćen" i Vila "Sara"- Sutomore

  • Opis
  • Cenovnik
  • Način plaćanja

Hotel Lovćen Sutomore nalazi se na 2 minuta od autobuske i železničke stanice, a na oko 350-400m od gradske plaže. Objekat poseduje 180 kreveta. Hotel poseduje klimatizovan restoran, TV salu, prostranu baštu, klimu u svim sobama. Kategorisan je sa 2 zvezdice. Usluživanje je klasično (ručak i večera) - gosti na meniju uvek imaju izbor 2-3 jela, doručak je ba bazi svedskog stola.

VILA “SARA” nalazi se 350 m od plaže u neposredenoj blizini autobuske i železničke stanice. Vila raspolaže kapacitetom od 50 ležajeva u 1/2 , 1/3 ,1/4 sobama i funkcionise u sklopu Hotela “Lovcen”(ishrana).

Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke ,AIK BANKE na dan uplate.


Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.
Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
Uslovi plaćanja: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke ,AIK BANKE na dan uplate.

Način plaćanja: -gotovinski; -30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska; -na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga

Popusti za decu:
- deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
- deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
- deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene


Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours” d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine.