Hotel "Mediterranean resort" **** - Paralia

  • Opis hotela
  • Cenovnik

Hotel starijeg datuma, sa 68 soba, kompletno renoviran pre nekoliko godina, smešten je u neposrednoj blizini centra letovališta i na oko 100 metara od mora. Mediterranean Resort, najbolji hotel u samom letovalištu, pored recepcije, ima lobi sa barom, wi-fi Internet u javnim delovima hotel (besplatno), restoran, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, saunu (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, bilijar (uz doplatu na licu mesta)… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe su sa TWC sa fenom, TV, telefonom, mini barom, krevecom (na upit, bez doplate), A/C i terasom. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu Mediterranean Resort je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

POPUST 7% ZA UPLATU REZERVACIJE DO 10.03.2018.

DODATNI POPUST 5% ZA CELOKUPNU UPLATU DO 09.12.2017.

VAŽNO – Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.

Legenda tabele:
Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera),
AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

Organizator putovanja „ Feniks – tours putovanja „Kraljevo , licenca OTP 1/2016
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Feniks tours