This is an HTML caption with content about your services or products with a link.

Šum talasa i miris mora je sve bliži! Pripremite se za leto 2019.

 

 crna gora-Čanj

Čanj je malo crnogorsko turistučko mesto smešteno između Bara i Budve, tačnije između Bara i Petrovca. Poznato je po svojoj prelepoj šljunkovitoj plaži koja se prostire dužinom od oko 1.200 m.

 

     GRČKA-EVIA

Evia je drugo po veličini grčko ostrvo koje obuhvata oko 3.700 kvadratnih kilometara zemljišta na istočnoj obali Grčke, severno od Atine. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada.

 

CRNA GORA-BEČIĆI

Bečići su mesto u opštini Budva u Crnoj Gori. Gradsko naselje Bečići se nalazi severoistično od Budve. Bečići imaju plažu dugu skoro 2 km, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu.

 

      GRČKA-KRF

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva. Ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog.


Hoteli, vile, pansioni koje imamo u ponudi.

Izjava / Izjava jednog od naših klijenata

Vratili smo se sa izleta u Veneciju, bilo je odlično. Organizacija puta, vodič, vožnja, samo pohvale sto se mene tiče. Meni je ovo drugi put da koristim uslugu ove agencije i nadam se da će ih biti još.

Vladimira Ninkovića iz Trstenika

Ko smo mi / Mi se bavimo vašim odmorima

Osim velikog broja izbora letovanja i zimovanja imamo u ponudi i jednodnevne izlete, vikend putovanja, kao i obilaske velikih evropskih metropola, odnosno obilasci evropskih gradova: Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Meteori, Dvorci na Loari, Piza, Azurna obala, Rimini, Bled, Kapri, Luvr, Ljoret de Mar...

Opširnije