Ostrvo Evia 2020 - GRČKA

 • HOTEL "ARETUSA" - EVIA - GRČKA

  Hotel Aretusa nalazi se u centru, na 250 metara od plaže i oko 700 metara od termalnih izvora. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, WiFi , TV, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu..Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene i lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Opširnije
 • HOTEL "ARTEMISION" - EVIA - GRČKA

  Hotel ARTEMISION – nalazi se u mirnom delu Lutra Edipsosu na svega 50m od plaže sa termalnim izvorom, a 5 min. do najbližih restorana i prodavnica. Sobe imaju pogled na Evoikas zaliv. Raspolaže sa 1/2, 1/3 ​sobama sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom,mini barom, lift, TV-om i klimom koja nije uračunato u cenu aranžmana-doplata 3 eur dnevno, sef(nije uračunat u cenu).Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. U blizini vile ima parking.Ima WiFi.

  Opširnije
 • HOTEL "EYMORFIA" - EVIA - GRČKA

  Hotel EYMORFIA - nalazi se u centru Edipsosa, na 250m od plaže i 450m od termalnih izvora. Raspolaže sa 1/2 studijima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, WiFi , TV, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene i lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Opširnije
 • VILA "DIMITROU" - EDIPSOS - EVIA - GRČKA

  Vila DIMITROU –se nalazi u srcu Edipsosa, na oko 150 m od mora i oko 500 m od termalnih izvora. Vila ima 1/2 , 1/2+1 i 1/3 studija. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, terasu, Čajnu kuhinju (sa osnovnim posuðem, frižiderom i rešo sa dve ringle), TV i klima uređaj. Wi-Fi – je dostupan na korišćenje gostima. Vila ima lift. Vila nema sopstveni parking (mogućnost parkiranja na ulici). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana

  Opširnije
 • VILA "DJOVANA" - EVIA - GRČKA

  Vila DJOVANA – nalazi se u samom centru grada na 200m od plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3, studijima sa terasama i apartmanom 1/4. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, TV,WiFi kupatilom i klimom koja jeuračunato u cenu aranžmana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Opširnije
 • VILA "HRISTOS" - EVIA - GRČKA

  Vila HRISTOS - nalazi se u centru Edipsosa, na 150m od plaže i 500m od termalnih izvora. Raspolaže sa 1/2,1/3 studio i 1/4 apartmanima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, WiFi , TV, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene i lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Opširnije
 • VILA "TOMAS" - EVIA - GRČKA

  Vila TOMAS -nalazi se u centru Edipsosa na 250m od plaže i 500m od termalnih izvora. Raspolaže sa 1/2,1/3 studijima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, WiFi , TV, kupatilom i klimom koja je uračunata u cenu aranžmana.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene i lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Opširnije
 • VILA "VULA" - EDIPSOS - EVIA - GRČKA

  Vila VULA – nalazi se u samom centru grada na 180m od plaže i 550m od termalnih izvora. Raspolaže sa 1/2, 1/2+1 i 1/3 studijima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem, TV, WiFi kupatilom i klimom koja je uračunato u cenu aranžmana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

  Opširnije