Ostrvo Krf 2020 - GRČKA

 • VILA "ELENA" - OSTVO KRF

  Vila Elena se nalazi 390 m od plaže. Sadržaj:Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne studije. Oni se nalaze na prvom i drugom spratu i opremljeni su ležajevima za navedeni broj gostiju, čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilomsatuš kabinom kao i terasom sa garniturom za sedenje. Usluga: NA (najam studia/apartmana). VIP komentar: Vila ima idealnu lokaciju te je naša preporuka za smeštaj porodica sa decom i omladinu.

  Opširnije
 • VILA "MICHALIS" - OSTVO KRF

  Vila Michalis se nalazi 250 m od mora. Kapacitet: poseduje 12 komforno nameštenih dvokrevetnih studia. Sadržaj:Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne studije. Oni se nalaze na prvom i drugom spratu i opremljeni su ležajevima za navedeni broj gostiju, čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom kao i terasom sa garniturom za sedenje. Vila nije klimatizovana. Usluga: NA (najam studia/apartmana).

  Opširnije
 • VILA "MINAS LUX" - OSTVO KRF

  Vila Minas lux se nalazi 120 m od mora. Kapacitet: poseduje 14 komforno nameštenih studia/apartmana/duplex apartmana. Sadržaj:Vila poseduje bazen sa ležaljkama i barom. Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane kao i trokrevetne i četvorokrevetne duplex apartmane. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i opremljeni su ležajevima za navedeni broj gostiju, čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje. Usluga: NA (najam studia/apartmana) Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta: 5 € po danu.

  Opširnije