Ostrvo Tasos 2020 - GRČKA

 • HOTEL "LENA" - OSTRVO TASOS

  Hotel “LENA**” – nalazi se u samom centru grada a na 5 min. od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje su opremljene kupatilom, TV, klimom, terasom i 1/4 apartmanom koji je opremljen, kupatilom i mini kuhinjom sa frižiderom rešoom sa dve ringle koja je opremljena sa osnovnim posuđem i terasom.Klima nije uračunata u cenu aranžmana (doplata 4€ po danu). Svaki dan se čiste sobe od strane osoblja vile, posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Ima besplatan internet, u holu recepcije.

  Opširnije
 • HOTEL "LEVENTIS" - POTOS - OSTRVO TASOS

  Hotel Leventis nalazi se u samom centru Potosa,u glavnoj ulici, na 2 minuta od plaže. Hotel raspolaže sa 1/2 studijima koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, TV-om, klimom (uključena u cenu), svaki studio ima terasu. Hotel u blizini ima javni parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene.Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Ima internet

  Opširnije
 • VILA "AMY" - LIMENAS - OSTRVO TASOS

  Vila “AMY” – nalazi se na 10 - 12 min. od plaže i par min. od centra. Vila raspolaže 1/2 studijima koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, TV-om, klimom (doplata 4 € po danu), fenom i sefom (doplata za sef), svaki studio ima terasu. Svaki dan se čiste sobe od strane osoblja vile, posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Nema internet.

  Opširnije
 • VILA "BANBUS" - POTOS - OSTRVO TASOS

  VILA BANBUS – Vila Anastasia se nalazi u mirnijem delu mesta Potos, udaljena je oko 250m od plaže. U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija kao i četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Preko puta vile se nalazi besplatni parking. Svaki studio/apartman ima kompletno opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, WiFi internet, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 4€ dnevno). Čišćenje smeštajnih jedinica, promena peškira i posteljine je petog dana boravka.

  Opširnije
 • VILA "HRISTOS" - POTOS - OSTRVO TASOS

  Vila “HRISTOS” – nalazi se u samom centru Potosa, na minut od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/3+1 i 1/5 studio apartmanima koji su opremljeni kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, kupatilom, TV-om, klimom (uključena u cenu), svaki studio ima terasu. Vila u blizini ima javni parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Zamena peškira i posteljine na svakih 5 dana. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene. Ima internet.

  Opširnije
 • VILA "SOTIRA" - POTOS - OSTRVO TASOS

  Vila “SOTIRA” – nalazi se u samom centru Potosa,u glavnoj ulici, na 2 minuta od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 studijima koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, TV-om, klimom (uključena u cenu), svaki studio ima terasu. Vila u blizini ima parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene.Posteljina i peškirise menja na 5 dana. Ima internet.

  Opširnije