Pansion Jug - Sutomore

  • Opis
  • Cenovnik
  • Način plaćanja

Pansion „Jug“ se nalazi 300m od plaže,20m od autobuske stanice.Sobe su 1/1, 1/2 i 1/3 sa sopstvenim kupatilom, klimom i TV-om.Poseduje sopstveni restoran u kome je organizovana ishrana.

Pansion Jug cenovnik

Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.


Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.


Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke ,AIK BANKE na dan uplate.


- Gotovinski.

- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god uz uvećanje od 5% za neuplaćen deo.

- Na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga.


Popusti za decu:

- deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)

- deca od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

- deca od 2-10 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene

- dete do 10 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 70% od cene


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours” d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine.