Pansion kod "IVA" - Budva

  • Opis
  • Cenovnik
  • Način plaćanja

Vila se nalazi na idealnoj lokaciji u Budvi ispod magistrale udaljena od mora oko 150m(kod hotele „Banbus“). Poseduje 1/2 i 1/3 sobe opremljene sopstvenim kupatilom, klimom, tv-om,internetom i frižiderom. U sklopu vile nalazi se restoran koji nudi domacu hranu i morske specijalitete.

Napomena:
*Sobe se izdaju samo uz polu pansionske usluge
*Ukoliko se 1/2 soba izdaje kao 1/1 soba ili 1/3 soba kao 1/2 soba doplaćuje se 70% od cene iz tabele
*Ulazak u sobe je od 12h, a izlazak poslednjeg dana do 9h
*Peškiri I posteljina se menjaju na 4-5 dana
*Klima je uračunata u cenu
*Wi-fi internet - brzinu internet ne garantuje organizator
*Boravišna taksa se plaća na licu mesta po odluci Opštine Budva
*Prevoz nije uračunat u cenu,agencija moze obezbediti prevoz

*Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

*Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga

*Popusti za decu za pansionske usluge:
-deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
-deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
-deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene
-dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 70% od cene
Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.)
Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours”d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine