Pansion Plaža - Čanj

  • Opis
  • Cenovnik
  • Način plaćanja

Vila „Plaža“ je objekat udaljen od mora 20 metara,kapaciteta 37 ležaja. Obezbeđen je parking prostor i besplatan Wi-Fi internet(Agencija ne moze garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema operatera).Sobe su dvokrevetne(francuski ležaj) i trokrevetne(francuski+klasičan ležaj) sa sopstvenim kupatilom, klimom,Tv-om i mini kuhinjom.Pored vile nalazi se bungalov sa dve dvokrevetne sobe koje poseduju francuski lezaj,kupatilo,klimu,mini kuhinju i Tv. Ishrana je u renoviranom restoranu „Mreža“ koji se nalazi u neposrednoj blizini ili Hotelu“IN***“

Pansion Plaza cenovnik

Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.


Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.


Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke ,AIK BANKE na dan uplate.


- Gotovinski.

- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2019.god uz uvećanje od 5% za neuplaćen deo.

- Na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2019.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga.


Popusti za decu za pansionske usluge:

- deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)

- deca od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

- deca od 2-10 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene


Popusti za decu za noćenje:

- jedno dete do 10 godina sa dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju -GRATIS

- dva deteta od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

- jedno dete od 2-10 godina u posebnom lezaju nema popust


Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours” d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine.