PEFKOHORI 2020 - GRČKA

 • HOTEL "PHILOXENIA SPA" - PEFKOHORI - HALKIDIKI

  Philoxenia Spa Hotel se nalazi u centru Pefkohorija, na 50 m od plaže.“Philoxenia“ što znači gostoprimstvo, i baš to je ono što ovde možete očekivati. Ljubazni i predusretljivi domaćini, odlična lokacija, mnoštvo sadržaja i dobra hrana, učiniće da se osećate kao kod kuće i iznova i iznova ovde vraćate. Hotelski smeštaj je na bazi: polupansiona (doručak i večera – buffet) ili all-inclusive usluge (doplata, 12 eura po osobi i danu, na licu mesta).  Opširnije
 • VILA "ALBATROS" - PEFKOHORI - HALKIDIKI

  VILA ALBATROS je smeštena na glavnoj ulici u Pefkohoriju,dvorišno je orijentisana te gostima pruža miran odmor. Vila Albatros od mora je udaljena 2-3 min. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji. Svaki studio u svom sastavu ima kuhinju opremljenu rešom sa dve ringle, sudoperom za pranje sudova i ostalom opremom za kuvanje, balkon sa garniturom za sedenje, novi LED TV, Wi-Fi, kupatilo i klima uredaj. Sobe imaju peskire. Objekat je namenjen je gostima svih kategorija, zbog blizine plaze, centra i mirnog okruzenja.

  Opširnije
 • VILA "ELENI" - PEFKOHORI - HALKIDIKI

  VILA ELENI se nalazi na ulasku u Pefkohori (kod Mola) na 50 m od plaže. Nalazi se odmah uz hotel Philoxenia Spa, i naši gosti mogu koristiti bazen I ležaljke uz konzumaciju pića u okviru hotela.Postoji mogucnost doplate za polupansiona(dorucaki vecera). Vila je opremljena Wi-Fi internetom koji je uključen u cenu. Raspolaže dvokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i četvorokrevetnim apartmanima na prvom spratu. Studiji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, standardnim singl ležajima, kupatilom, terasom, TV-om, peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu) . U apartmanima je jedna soba odvojena u kojoj se nalaze dva singl ležaja, a u kuhinjskom delu duble ležaj 180cm širine. Posteljina i peškiri su predvidjeni za zamenu svaki peti dan.

  Opširnije
 • VILA "EROFILI" - PEFKOHORI - HALKIDIKI

  VILA EROFILI nalazi se u mirnom delu Pefkohorija 1min od najlepšeg i najšireg dela plaže u Pefkohoriju.Nalazi se odmah uz hotel Philoxenia Spa, i naši gosti mogu koristiti bazen I ležaljke uz konzumaciju pića u okviru hotela.Postoji mogucnost doplate za polupansiona (dorucaki vecera). Vila poseduje cetvorokrevetne apartmane na visokom prizemlju i prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju kreveta, kupatilo sa sopstvenim električnim bojlerom, LCD TV i prostranu terasu sa garniturom za sedenje, WI-FI .(agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta). Upotreba klima uređaja uključena je u cenu najma apartmana, dok se posteljina menja jedanput u toku boravka.

  Opširnije
 • VILA "NOVA" - PEFKOHORI - HALKIDIKI

  VILA NOVA se nalazi 3 min od plaže, a 20 m od magistrale. U blizini vile nalaze se mnogobrojni restorani, kafići, marketi itd. Vila je opremljena WI-FI internetom.Raspolaže famili apartmanima koji se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu. Opremljeni su kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, velikom terasom, tv-om, peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Posteljina i peškiri su predvidjeni za zamenu svaki peti dan.

  Opširnije
 • VILA "STRATOS" - PEFKOHORI - HALKIDIKI

  VILA STRATOS se nalazi na 1 minut hoda od plaže, u pešačkoj zoni u Pefkohoriju. U blizini vile nalaze se mnogobrojni restorani, kafići, marketi itd. Vila je opremljena WI-FI internetom.Raspolaže 1/2app , 1/3app 1/4app, 1/4 dpLx i 1/5 dplx apartmanima koji se nalaze na prvom spratu. Opremljeni su kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, velikom terasom, tv-om, peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Vila poseduje sto i stolice u kuhinji i na terasi. Posteljina i peškiri se menjaju na peti dan.

  Opširnije