Vile "TalasTursa" - Šušanj

  • Opis
  • Cenovnik
  • Način plaćanja

ŠUŠANJ – poznato turističko naselje, smješteno na ulazu u Bar


Plaža duga 2 km opasana borovom šumom i šetalištem do Bara;

Dvorac kralja Nilkole , maslina stara 2000 godina ,Stari Bar , Luka Bar;


Turističko naselje Šušanj u Baru pruža fantastične uslove za odmor i letovanje u pravom smislu reči. Smeštaj je u sobama Vile „Talas Tursa“koje se nalaze 300m od plaže.Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4 sa sopstvenim kupatilom.U neposrednoj blizini nalazi se Hotel “Talas“ u čijem restoranu je organizovana ishrana. Plaža je šljunkovita i opasana borovom šumom, što predstavlja raj za goste sa decom. U turističkom naselju postoje uslovi i objekti za organizovani dečiji, omladinski i sportski turizam.

Vile Talas Tursa cenovnik

Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.)

Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.

Uslovi plaćanja: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga

Popusti za decu:
- deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
- deca od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
- deca od 2-10 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours”d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine