Vile "TalasTursa" - Šušanj

  • Opis
  • Cenovnik
  • Način plaćanja

ŠUŠANJ – poznato turističko naselje, smješteno na ulazu u Bar


Plaža duga 2 km opasana borovom šumom i šetalištem do Bara;

Dvorac kralja Nilkole , maslina stara 2000 godina ,Stari Bar , Luka Bar;


Turističko naselje Susanj u Baru pruža fantastične uslove za odmor i ljetovanje u pravom smislu riječi. Smještaj je u sobama I i II kategorije u tihim ulicama ovog naselja, svega 350 m od mora. U samom naselju nalazi se naš motel "Talas" koji pruža fantastične uslove za boravak i uživanje u hrani i piću. Plaža je šljunkovita i opasana borovom šumom, što predstavlja raj za goste sa djecom. U turističkom naselju postoje uslovi i objekti za organizovani dječiji, omladinski i sportski turizam. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet onoga što nudimo.

Vile Talas Tursa cenovnik

Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.


Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.


Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke ,AIK BANKE na dan uplate.


- Gotovinski.

- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2019.god uz uvećanje od 5% za neuplaćen deo.

- Na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2019.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga.


Popusti za decu:


- deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
- deca od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
- deca od 2-10 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene


Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours” d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine.