null
nullnull

Kontakt

hit_tours@yahoo.com

hittours@mts.rs

Kneginje Milice 9, 37240 Trstenik

Sicilija

Italija - Sicilija

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Sicilija

Ukupno nocenja

4

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
SICILIJA 
TAORMINA – ETNA – NOTO – SIRAKUZA – SAVOKA i FORCA DAGRO 
5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom  
Polazak: 29. april (povratak: 03. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 679 evra 
Doplata za jednokrevetnu sobu je 105 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: avionski prevoz na relaciji Beograd - Katanija - Beograd (prevoznik Air Serbia),  aerodromske takse u iznosu od 58 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni, smeštaj u hotelu kategorije 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom - hotel  - aerodrom prema programu, panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti, boravišna taksa 2,5 evra (plaća se na recepciji), međunarodno  putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Taormina/Etna Cena: 85 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič. 
- Noto/Sirakuza Cena: 120 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič I ulaznice (arheološki park I katedrala). ● Savoka/Forca Dagro Cena: 75 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič. 

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20  prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz  korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.