null
nullnull

Kontakt

hit_tours@yahoo.com

hittours@mts.rs

Kneginje Milice 9, 37240 Trstenik

Lisabon

Portugal - Lisabon

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
Lisabon

Ukupno nocenja

5

Ukupno dana

6
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
LISABON 
Izleti i posete: “SINTRA I LISABONSKA RIVIJERA” “OBIDOŠ, ALKOBASA, BATALJA, NAZARE” 
6 dana (5 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom 
Polazak: 2. maj (povratak 7. maj 2024) 

HOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU
Masa Campo Grande 4*899245

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (oko 86 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i  koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata), avionski prevoz na relaciji Beograd – Minhen – Lisabon – Frankfurt – Beograd (prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (5 noćenja  sa doručkom), transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Lisabonu prema programu, panoramsko razgledanje  Lisabona, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: boravišna taksa za starije od 13 godina, 2 evra po noći po osobi (plaća se na recepciji hotela),  fakultativni izleti, ulaznice na lokalitetima i posete, međunarodno zdravstveno putno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Sintra”. Cena: 75 evra. U cenu je uključena ulaznica za Pena palatu i imanje Kinta da Regaleira u Sintri i usluge  vodiča.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Obidoš, Alkobasa, Batalja i Nazare”. Cena: 70 evra. U cenu je uključena ulaznica za manastir u Batalji i usluge  vodiča.  
- Fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran sa fado programom. Cena: 65 evra. U cenu je uključen transfer do restorana taksijem i večera.  Važna napomena: Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 15  prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.