ČANJ 2020 - CRNA GORA

 • Hotel "IN***" - Čanj

  Hotel IN, sa tri zvezdice se nalazi 300 m od plaže. Objekat poseduje trokrevetne sobe sa terasama koje poseduju kupatilo, TV, frižider i klimu. Hotel poseduje restoran uz mogucnost korišćenja pansiona i polupansiona, korišćenje vode non-stop. Parking prostor obezbeđen.


  Opširnije
 • Pansion "Plaža" - Čanj

  Pansion "Plaža " se nalazi samo 20m od plaže.Poseduje 1/3 sobe - francuski + klasičan ležaj, sopstveno kupatilo, klimu, frižider i terasu. U okviru objekta se nalazi mini kuhinja koja je namenjena samo za goste.Postoji mogućost ishrane na bazi punog pansiona i polu pansiona u Hotelu "IN***" i Restoranu "Čudesa od mesa".


  Opširnije
 • Hotel "Galeb***" - Čanjj

  Hotel je sagrađen 1990 godine i već 23 godine, gostima koji ga posete, čini odmor nezaboravnim. 2012 godine je na 20 metara od hotela sagrađen depadans sa ekskluzivnim dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Kvalitet smeštaja i ljubazno osoblje kao i izuzetna mediteranska hrana čine Hotel Galeb omiljenim mestom za odmor. Hotel je udaljen 150 metara od peskovite plaže, Čanjske uvale dužine 1500 metara koja se smatra jednom od najlepših u Crnoj Gori.


  Opširnije