Vila "Hrast" - Bečići

  • Opis vile
  • Cenovnik i opis aranžmana
  • Način plaćanja

Vila „Hrast“ se nalazi na idealnoj lokaciji u Bečićima preko puta Hotela Splendid. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 sobe opremljene sopstvenim kupatilom, klimom, tv-om i frižiderom. Većina soba i kupatila je renovirano, takođe je izgrađen novi restoran koji služi samo za goste objekta. Dolazak do plaže koja je udaljena oko 130m je sasvim bezbedan, jer se dolazi posebnim prolazom gde nema saobraćaja (nadvožnjak). .

Vila Hrast cenovnik

Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.


- Gotovinski.

- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;

- Na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga.


Popusti za decu za pansionske usluge:

- deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)

- deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

- deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene

- dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 70% od cene


Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.


Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja T.A. “Hit-tours” d.o.o. Trstenik, licenca OTP 545/2010 od 26.03.2010 godine.