Nea vrasna 2020 - GRČKA

 • VILA "ATINA" - NEA VRASNA

  Vila ATINA udaljena je od plaže 120 m . Nalazi se na početku Vrasne Beach gledano iz pravca Stavrosa ( 500m od Stavrosa). Vila raspolaze sa dvokrevetnim studiima koji poseduju krevete širine 120cm koji se mogu koristiti za 2-4 osobe. Četvorokrevetni apartman na drugom spratu ima odvojenu spavaću sobu (1dbl/140cm) i dva ležaja širine 115cm., Zamena posteljine na 5 dana (gosti sami menjaju).

  Opširnije
 • VILA "DREAM HOUSE" - NEA VRASNA

  DREAM HOUSE , nalazi se 60 m od plaže i isto toliko od centra Nea Vrasne . Vila je izgradjena 2013 god. Poseduje 1/3 i 1/4 studie . Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji je UKLJUČEN U CENU. Kreveti su standardnih grčkih dimenzija. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira.

  Opširnije
 • VILA "KARIDAS" - NEA VRASNA

  Vila KARIDAS nalazi se u centru Nea Vrasne. Od plaže je udaljena 130m. Potpuno nova kuća,sagrađena 2018.god. U blizini vile se nalaze prodavnice,pekare,taverne. Poseduje dvokrevetne,trokrevetne i četvorokrevetna studije. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po studiju). Kreveti su standardnih grčkih dimenzija. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira.

  Opširnije
 • VILA "MENELAOS" - NEA VRASNA

  Vila Menelaos nalazi se na plaži u Vrasni Beach. Pored vile nalaze se prodavnice, kafici. Većina studija ima direktan pogled na more. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji je uračunat u cenu . Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira. Vila poseduje wi-fi .

  Opširnije